Verstand van voeten

Shockwave en nieuwe locatie

Jeroen Krook Podotherapie

Een nieuwe locatie voor Podotherapie Krook

 

Vanaf 1 december zal er worden gestart aan de Overkampweg 141 in Dordrecht. Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh heeft naast Toren 2, ook Toren 3 als behandel locatie. Jeroen zal aanwezig zijn op de donderdagochtenden. Op deze locatie is echografie en shockwavetherapie mogelijk. Op deze locatie is het niet mogelijk om uw steunzolen aan te kunnen passen bij een controle afspraak. Deze zullen dan moeten worden ingeleverd. U kunt natuurlijk ook langs komen bij locatie aan de Nieuwe Noordpolderweg, bij SV Oranje Wit. Dan kan het worden aangepast terwijl u aan het wachten bent.

Cursus shockwave therapie afgerond

Afgelopen september is met succes de cursus shockwavetherapie afgerond en wordt ingezet bij verschillende type aandoeningen.

Wat is shockwave?

Shockwave is een behandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van geluidsgolven. Deze geluidsgolven worden toegediend met als doel om de bloedcirculatie en stofwisseling te stimuleren, waardoor weefselherstel plaatsvindt. Uiteindelijk zal hierdoor de pijn verminderen. Veel voorkomende aandoeningen die behandeld worden met shockwavetherapie zijn hielspoor of fascitis plantaris of (achilles)peesblessures. Is de locatie duidelijk? Dan kan zonder echografie de behandeling worden toegepast. Bij twijfel wordt altijd een echo gemaakt. Dit is alleen mogelijk bij de locatie aan de Overkampweg en wordt vaak samen met een fysiotherapeut gedaan. Bij zowel de Neurenburgpad als Overkampweg is shockwave mogelijk.

Samenwerking met fysio- en manueeltherapeuten

Wij kijken er naar uit om op deze mooie, nieuwe locatie aan de slag te gaan. Net als bij alle andere locaties is er een actieve samenwerking met de fysio- en manueeltherapeuten. In dit geval dus met de therapeuten van van Wensen en de Jongh. Een goede samenwerking leidt vaak tot beter resultaten, want samen ben je beter!

Parkeren bij de Overkampweg

Bij de Overkampweg is het gratis parkeren voor de deur. Echter, zijn deze plaatsen schaars. Tegenover is een parkeerterrein waar een blauwe schijf benodigd is. Op het terrein van het ziekenhuis is betaald parkeren mogelijk.

Een afspraak maken?

Neem contact op met Podotherapie Krook. Wij helpen je graag verder!

Afspraak maken?