Jeroen Krook

Podotherapeut
Mijn naam is Jeroen Krook, 27 jaar en sinds 2017 werkzaam als podotherapeut. In het verleden heb ik voor zowel grote, als kleine praktijken mogen werken. Per 1 oktober 2020 start ik daarom met mijn eigen praktijk podotherapie Krook, gevestigd in Dordrecht. Ik kijk er naar uit kennis met u te maken in mijn praktijk!

Over Krook Podotherapie

De behandelingen gaat verder dan alleen het aanmeten van zolen. Zo plan ik voor elke klant ruim de tijd, hierdoor garandeer ik dat er voldoende tijd is om uw klachten te analyseren en ruimte te houden voor de nodige vragen en antwoorden. De patiënt staat mij bij altijd centraal. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Samenwerking

Om optimale voetzorg te kunnen leveren vindt er nauwe samenwerking plaats tussen meerdere disciplines. Podotherapie Krook werkt samen met fysio- en manueeltherapeuten, (medisch) pedicures, huisartsen, orthopedisch schoenmakers en medisch specialisten.

Kwaliteit

Podotherapie is een wettelijk erkend paramedisch beroep. Jeroen heeft in 2016 een 4-jarige HBO opleiding afgerond om zich podotherapeut te mogen noemen. In de tussentijd is er veel ervaring op gedaan in de podotherapiewereld. Hierin heb ik mijzelf ontwikkeld en vind ik het belangrijk dat hoge kwaliteit van zorg en aandacht voor de patiënt aspecten zijn die hoog in het vaandel staan

Podotherapie Krook is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister paramedici. Om aan een groot aantal kwaliteitseisen te voldoen blijft de praktijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door middel van regelmatige bij- en nascholing.

Contact

Heeft u meer informatie nodig of wilt u liever eerst contact opnemen met de podotherapeut? Stuur dan een mail of WhatsApp bericht. Direct een afspraak maken? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.