Verstand van voeten

Steunzolen op maat: Waaruit kunt u kiezen?

Een afwijkende voetstand kan de oorzaak zijn van veel klachten in de voet, knie, heup of rug. Aan de hand van een voetscan wordt een op maat gemaakte podotherapeutische zool gemaakt, ook wel bekend als het aanmeten van steunzolen. Tijdens het onderzoek zal worden bepaald welke functie nodig is. Steunzolen op maat kunnen namelijk corrigerend, ondersteunend of druk verdelend werken. Heeft u binnen 3 maanden na het eerste paar behoefte aan een tweede paar? Dan verzorgen wij dat voor een gereduceerd tarief.

 

Waarom steunzolen op maat?

Terwijl algemene steunzolen massaal worden geproduceerd en ontworpen zijn om in een gemiddelde voetvorm te passen, worden steunzolen op maat specifiek aangepast aan de unieke contouren en behoeften van uw voeten. Iedere voet is namelijk uniek en daar past een speciale steunzool bij. Deze personalisatie zorgt voor optimale ondersteuning, correctie en drukverdeling, waardoor uw specifieke voetproblemen effectief worden aangepakt. Steunzolen op maat zijn ontworpen om de best mogelijke uitlijning te bieden, waardoor naast de voetgezondheid, ook pijn en ongemak in knieën, heupen en rug zullen verbeteren. Investeren in steunzolen op maat is het dus zeker waard. U verbetert hiermee uw gezondheid en mobiliteit! 

Steunzolen podotherapie krook

Voor iedere schoen steunzolen op maat

Onze podotherapeutische zolen kunnen worden gebruikt in verschillende type schoenen. Om te beoordelen of uw schoenen geschikt zijn voor de therapie, vragen wij u om meerdere schoenen mee te nemen. Dit kunnen verschillende soorten schoenen zijn. Wij zetten een aantal opties voor u op een rij.

Sportschoenen
Bij Podotherapie Krook beschikken we over veel kennis als het gaat om sportschoenen. Ook voor sportschoenen bestaan er passende podologische zolen en voor iedere schoen is een passende oplossing mogelijk. Met ervaring in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam heeft Jeroen veel ervaring met voetbal. Daarnaast heeft hij in de loop van tijd veel hardlopers weer pijnvrij kunnen laten lopen. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u een andere sport beoefent.
Werkschoenen
Aanpassingen in of aan werkschoenen hebben een specifieke certificering nodig. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met uw podotherapeut. Hebt u een hulpmiddel nodig voor in uw werk- of veiligheidsschoenen en wilt u hiervoor steunzolen laten maken? Dan helpen wij u graag verder.
Nette dames- of herenschoenen
Bent u werkzaam in een functie waarbij nettere schoenen gedragen moeten worden? Ook dat is geen probleem bij Podotherapie Krook. Ook wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent als stewardess of receptioniste, kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing.
Vrije tijdsschoenen
Klachten aan uw voeten in uw vrije tijd? Ook in bijvoorbeeld sneakers en wandelschoenen is het mogelijk om een podotherapeutische zool te gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Podotherapie Krook.
Vorige
Volgende

Steunzolen aanmeten in Dordrecht

Podotherapie Krook staat in de regio Dordrecht bekend om zijn goede service. Wij helpen u graag! Heeft u meer informatie nodig over het aanmeten van steunzolen of wilt u liever eerst contact opnemen met de podotherapeut? Stuur dan een mail of WhatsApp bericht via het contactformulier. Direct een afspraak maken voor het opmeten van steunzolen? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website. 

Contact

Heeft u meer informatie nodig over het aanmeten van steunzolen of wilt u liever eerst contact opnemen met de podotherapeut? Stuur dan een mail of WhatsApp bericht. Direct een afspraak maken? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.