Verstand van voeten

Steunzolen: Waaruit kunt u kiezen?

Een afwijkende voetstand kan de oorzaak zijn van veel klachten in de voet, knie, heup of rug. Aan de hand van een voetscan wordt een op maat gemaakte podotherapeutische zool gemaakt. Tijdens het onderzoek zal worden bepaald welke functie nodig is. Dit kan corrigerend, ondersteunend of druk verdelend zijn. Heeft u binnen 3 maanden na het eerste paar behoefte aan een tweede paar? Dan verzorgen wij dat voor een gereduceerd tarief.

 

Voor iedere schoen een passende steunzool

De podotherapeutische zolen kunnen worden gebruikt in verschillende type schoenen. Om te beoordelen of uw schoenen geschikt zijn voor de therapie, vragen wij u om meerdere schoenen mee te nemen. Dit kunnen zijn:

Sportschoenen

Jeroen beschikt over veel kennis als het gaat om sportschoenen. Voor iedere schoen is een passende oplossing mogelijk. Met ervaring in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam heeft Jeroen veel ervaring met voetbal. Daarnaast heeft hij in de loop van tijd veel hardlopers weer pijnvrij kunnen laten lopen. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u een andere sport beoefent.

Werkschoenen

Aanpassingen in of aan werkschoenen hebben certificering nodig. Neem hiervoor contact op met de podotherapeut. Wanneer u een hulpmiddel nodig heeft voor in uw werk- of veiligheidsschoenen helpen wij u graag verder.

Nette dames- of herenschoenen

Bent u werkzaam in een functie waarbij nettere schoenen gedragen moeten worden? Geen probleem bij podotherapie Krook. Ook voor stewardessen en bijvoorbeeld receptionisten kan een passende oplossing worden bedacht.

Vrije tijdsschoenen

Klachten aan uw voeten tijdens uw vrije tijd? In bijvoorbeeld sneakers en wandelschoenen is het mogelijk om een podotherapeutische zool te gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met podotherapie Krook

Contact

Heeft u meer informatie nodig over het aanmeten van steunzolen of wilt u liever eerst contact opnemen met de podotherapeut? Stuur dan een mail of WhatsApp bericht. Direct een afspraak maken? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.