Verstand van voeten

Hoe ziet het onderzoek eruit?

Om tot een conclusie en behandeling te kunnen komen vindt er een onderzoek plaats. Hierin wordt nauwkeurig bekeken en uitgevraagd wat de oorzaak van de klacht is. Een (eerste) volledig onderzoek duurt ongeveer 45 minuten tot een uur.

Step 1

Anamnese

Iedere behandeling start met een anamnese: het intakegesprek, om zodoende gegevens te verzamelen over het ontstaan van de aandoening. Jeroen luistert aandachtig naar het verhaal van de patiënt en stelt de juiste vragen om het probleem goed in kaart te brengen.

Step 2

Onderzoek

Om de oorzaak van de klacht in kaart te brengen vindt er een onderzoek plaats. Deze bestaat uit de volgende aspecten: Inspectie, voetonderzoek, ganganalyse, drukmeting en schoeninspectie.

Step 3

We maken samen een plan

Aan de hand van de bevindingen wordt besproken wat de beste behandeling is. Na het starten van de therapie wordt er een afspraak gemaakt voor controle. Tijdens deze afspraak wordt uw hulpmiddel geëvalueerd en waar nodig aangepast.

Contact

Heeft u meer informatie nodig of wilt u liever eerst contact opnemen met de podotherapeut? Stuur dan een mail of WhatsApp bericht. Direct een afspraak maken? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.